ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Α.Ε.

Η εταιρεία Telemarketing A.E. ιδρύθηκε το 1987. Τα πρώτα προϊόντα της Εταιρείας ήταν συλλεκτικά, παράλληλα, ανέπτυξε τον τομέα των πωλήσεων μέσω αλληλογραφίας και καταχωρήσεων στα μαζικά μέσα επικοινωνίας κατακτώντας σημαντική θέση στις πωλήσεις από απόσταση.

Το 1991 η Τηλεμάρκετινγκ Α.Ε ανοίγει δυναμικά τις ηλεκτρονικές πωλήσεις στην Ελλάδα ξεκινώντας το θεσμό της τηλεαγοράς στο εθνικής εμβέλειας κανάλι, ΑΝΤΕΝΝΑ. Από το 1993 και έπειτα η Εταιρεία επεκτείνει τη δραστηριότητά της στο σύνολο των καναλιών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας.

Το 2000 μετά από μία επιτυχημένη περίοδο δοκιμαστικής λειτουργίας δημιουργεί το πρώτο της ηλεκτρονικό κατάστημα στο διαδίκτυο. Τον ίδιο χρόνο η Εταιρεία αναπτύσσει τις πωλήσεις μέσω τηλεφώνου προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες αγορών στο πελατολόγιό της.

Το 2001 άρχισε να αναπτύσσει καταστήματα λιανικής πώλησης στις κυριότερες πόλεις της Ελλάδος με τον διακριτικό τίτλο Telemarketing Store.

Η φιλοσοφία της εταιρείας συνίσταται σε επενδύσεις πρωτοποριακών προϊόντων και στη βελτίωση της τεχνολογικής και διοικητικής υποδομής της για να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Όλα τα προϊόντα της Εταιρείας καλύπτονται με τη «Χρυσή Εγγύηση Telemarketing», η οποία επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν δίχως ρίσκο, χάρη στην παρεχόμενη εγγύηση καλής λειτουργίας και τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων που δεν ικανοποιούν τον πελάτη.

Τέλος, η Εταιρεία πρωτοστάτησε στη δημιουργία της Ένωσης Εταιρειών Πωλήσεων από Απόσταση και Αμεσου Μάρκετινγκ (ΕΠΑΜ), σκοπός της οποίας είναι η εξυγίανση και ανάπτυξη του εμπορίου που διενεργείται από απόσταση και η προστασία του καταναλωτή.

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας στο e-mail σας


Αναζήτηση

toplink