Ελληνικός Συλλεκτικός Κύκλος

Από το 1977, ο Ελληνικός Συλλεκτικός Κύκλος ειδικεύεται στην πώληση εξ αποστάσεως συλλεκτικών αντικειμένων και εκδόσεων, σε αυστηρά περιορισμένο αριθμό.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα Νομισματοκοπεία της Ευρώπης (Μοnnaie de Paris, British Royal Mint, Casa de Moneda, Casa da Moeda) και του υπόλοιπου κόσμου (Perth Mint, Casa de Moneda de Mexico) καθώς και με διαπρεπείς οργανισμούς και ομοσπονδίες, όπως η UNICEF, η FIFA, η Δ.Ο.Ε./FIPO, προσφέροντας στους συλλέκτες μοναδικές φιλοτελικές εκδόσεις και σημαντικές συλλογές νομισμάτων και αναμνηστικών μεταλλίων που σηματοδοτούν διάφορα ορόσημα. Στις νομισματικές εκδόσεις μας συγκαταλέγεται και η πρότυπη συλλογή “Η Δραχμή μας”, που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Εξαίρετες είναι οι αναπαραγωγές έργων κορυφαίων ζωγράφων και γλυπτών, όπως των Ιμπρεσιονιστών, του Dalí, του Warhol, του Rodin και του Degas, αλλά και σημαντικών Νεοελλήνων ζωγράφων, όπως ο Γ. Ιακωβίδης και ο Κ. Βολανάκης, των οποίων τα έργα εξασφαλίζουμε κατ’ αποκλειστικότητα από ιδιωτικές συλλογές ή από τις συνεργασίες μας με διάφορες Πινακοθήκες, όπως η Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ.

Στις συλλεκτικές εκδόσεις μας περιλαμβάνονται επιπλέον φίνα έργα και μινιατούρες από φυσητό γυαλί, εκλεκτή πορσελάνη, κασσίτερο και συλλογές σε παγκόσμιες αποκλειστικότητα, όπως “Το Θέατρο Σκιών του Ευγένιου Σπαθάρη”, αλλά και αναπαραγωγές εικόνων από το Μουσείο Μπενάκη.

Ο Ελληνικός Συλλεκτικός Κύκλος εκδίδει επίσης τον μοναδικό Κατάλογο Τέχνης “Museum Artis”που συγκεντρώνει αναπαραγωγές έργων τέχνης και μία πλούσια ποικιλία καλαίσθητων αντικειμένων, σε συλλεκτική έκδοση.

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας στο e-mail σας


Αναζήτηση

toplink