ΣΥΝΕΔΡΙΑ
6th Distance Selling & E-commerce Conference 17 Μαρτίου 2015

 Για έκτη συνεχή χρονιά, η ΕΠΑΜ σε συνεργασία με το Marketing Week και τον GRECA διοργανώνουν  το Distance Selling & e-Commerce Conference, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 στο ΟΤΕAcademyστο Μαρούσι.

 
Το φετινό 6th Distance Selling & E-commerce Conference με τίτλο «Leading the world of connected commerce» εστιάζει σε στρατηγικές και πρακτικά παραδείγματα δημιουργίας και προσφοράς μιας απρόσκοπτης εμπειρίας αγοράς στον καταναλωτή, σε ένα περιβάλλον λιανικού εμπορίου όπου τα κανάλια, φυσικά και ηλεκτρονικά, συγκλίνουν.
 

   
Internet Retailing και e Delivery Expo, Birmingham 25-26 Μαρτίου 2015

 Τα Social Μedia απολαμβάνουν την αναγέννηση του Retail. Μπορεί οι πελάτες να απέρριψαν την  ερμηνεία του s-Commerce όταν επέλεξαν να μην αγοράζουν απευθείας από τα καταστήματα του Facebook, αλλά σήμερα οι λιανοπωλητές βρίσκουν νέους και πιο δημιουργικούς τρόπους για να εκμεταλλευτούν τη εκπληκτική δύναμη των Social Μedia.

  
Το εύρος των επενδύσεων στα Social Μedia δείχνει ακριβώς πόσο σημαντικά είναι το Facebook, το Twitter κτλ. Η έρευνα Forrester δείχνει ότι οι έμποροι θα ξοδέψουν ? 4.3 δις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι το 2019, αντί των ?2.1 δις αυτό το έτος, με ένα σύνθετο ρυθμό ετήσιας ανάπτυξης ύψους 10.5%.
 

   
ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ
 
Α. ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
 
  • Συμμετοχή στην επιτροπή επεξεργασίας της οδηγίας 83/11 της ΕΕ για τα δικαιώματα των καταναλωτών στις πωλήσεις από απόσταση. Με την συμμετοχή της ΕΠΑΜ στην επιτροπή του υπουργείου ανάπτυξης η αγορά μας απέκτησε ένα σύγχρονο νομοθέτημα απαλλαγμένο από προσκόμματα στην επιχειρηματική ανάπτυξη, σε πλήρη συμφωνία και με τις καταναλωτικές οργανώσεις.
  • Ενημέρωση των

   

Σελίδα 1 από 1

  •   Προηγούμενο  
  •  1 
  •  Επόμενο 

Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας στο e-mail σας


toplink